27th Budapest Nephrology School – nakon duge pauze zbog Covida – biće održana od 28. avgusta do 2. septembra 2023. u Budimpešti. Školu o Nefrologiji, Hipertenziji, Dijalizi, Transplantaciji i Nefropatologiji vode ugledni međunarodni profesori.

Program možete pronaći ovdje, a dostupan je i na web stranici Budimpeštanske škole nefrologije na https://bns-hungary.hu/

Koje vrste beneficija Budimpeštanska Škola Nefrologije nudi svojim učesnicima?

CME kurs ima sjajni profesorski tim koji provodi cijelu sedmicu sa učesnicima, omogućavajući im da postavljaju pitanja i raspravljaju o teškim slučajevima. Zbog svog multinacionalnog karaktera, BNS nudi odličnu priliku za izgradnju profesionalne mreže. BNS je jedan od najstarijih i najpoznatijih nefroloških CME kurseva u Evropi.

Participaciona naknada uključuje prisustvo na nefrološkom osvježavajućem CME kursu, certifikat o prisustvu, pauze za kafu i ručkove, ulaz na 18. Internacionalni simpozijum o vinu i zdravlju, večernju krstarenje Dunavom, koncert na orguljama, turistički obilazak s posjetom Mađarskom parlamentu, oproštajni prijem, i ne manje važno, mađarsku gostoljubivost.