Drage kolege,

Zadovoljstvo nam je uputiti Vam srdačan poziv za predstojeći kongres “ Nefro BIH ”, premijerni događaj u oblasti: nefrologije, nadomjesne bubrežne terapije i transplantacije. Kongres će se održati od 09. do 12. maja 2024. godine u zadivljujućem gradu Sarajevu, Bosna i Hercegovina .

Dok se sastajemo za Kongres “ Nefro BIH ”, uzbuđeni smo što ćemo se ponovo okupiti i podijeliti bogatstvo znanja i iskustava koje ovaj događaj obećava.

Uz srdačan pozdrav, prof. dr. Damir Rebić, predsjednik UNDT BH

ZAŠTO PRISUSTVOVATI KONGRESU “NEFRO BIH”:

  • Najsavremeniji uvidi: Pridružite nam se na naučnom putovanju koje će uključivati ​​poučna predavanja, zanimljive diskusije i niz usmenih i poster prezentacija. Istražite teme od značajnog interesa u nefrologiji, dijalizi, transplantaciji i srodnim poljima.
  • Naučna izvrsnost: Iskoristite stručnost međunarodnih lidera u nefrologiji, dijalizi i transplantaciji koji će doprinijeti našem sveobuhvatnom programu. Naš cilj je da pružimo najnovije naučne, obrazovne i praktične uvide u formatu koji podstiče smislene interakcije.
  • Globalna saradnja: Kongres “Nefro BIH” oličava duh saradnje između učesnika iz različitih sredina i regiona. Nadilazi granice, njegujući saradnju i međusobno učenje.

SARAJEVO – JEDINSTVENO OKRUŽENJE:

Sarajevo, sa svojom bogatom istorijom, kulturnom raznolikošću i slikovitim pejzažima, predstavlja jedinstvenu pozadinu za naš kongres. Ovaj živahni grad ima mnogo toga za ponuditi, od svog historijskog Starog grada do modernih sadržaja.

Očekujemo da će Kongres “Nefro BIH” biti izuzetan događaj, koji će Vašim učešćem i doprinosima učiniti još posebnijim. Zajedno ćemo stvoriti trajna sjećanja i stvoriti nove veze koje će unaprijediti naše polje.

Radujemo se vašem prisustvu na kongresu “Nefro BIH” u Sarajevu, gdje se spajaju nauka, kultura i saradnja.

Više na www.nefrobih.ba