Hrvatsko društvo za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju Hrvatskog liječničkog zbora organizira stručni skup pod nazivom “NEFROLOŠKO  UČILIŠTE  –  2014.” s međunarodnim sudjelovanjem.  Skup će se održati  4.‐ 5. travnja 2014. godine u hotelu Jezero  na Plitvičkim jezerima.

Cilj Simpozija je obraditi aktualne teme i novosti iz područja liječenja bolesnika sa zatajivanjem bubrežne funkcije. U radu simpozija učestvuju i predavači i sudionici iz BiH.  
Edukacija  će  se  odvijati  putem  plenarnih  predavanja  i  radionica.  Radionice  su  namijenjene prvenstveno mladim nefrolozima, a i ostalim zainteresiranim.

Obraditi će se teme: komplikacije hemodijalize,  liječenje anemije, imunosupresija i transplantacija bubrega kao i Forum mladih nefrologa – Kako prezentirati znanstveni rad?

U sklopu učilišta održati će se i  2. druženje  nefrologa  Hrvatske  i  Bosne i  Hercegovine uz razmjenu međusobnih iskustava. Sudjelovanjem kolega iz BiH Simpozij postaje međunarodni te je shodno tome i bodovan od strane Hrvatske liječničke komore.

Skup je namijenjena je nefrolozima, internistima, liječnicima  obiteljske medicine kao i svim profilima liječnika i drugih zdr avstvenih radnika koji sudjeluj u u liječenju bolesnika s bubrežnim
bolestima. 

Veselimo se Vašem dolasku.

Predsjednik HDNDT
prof.dr.sc Sanjin Rački

Klik za pregled Programa